Τηλ.::
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.

Κάνετε την Κίνα την καλύτερη μηχανή λέιζερ στην Κίνα

 

 

Αρχική Σελίδα

Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγοράζουμε 2 ινών τεμνουσών σύνολα μηχανών λέιζερ από την ΤΑΧΕΙΑ επιχείρηση ΛΕΙΖΕΡ. η πρώτη κοπή λέιζερ 1000W αγοράζει το 2015 το έτος, δεύτερο εγκατεστημένο λέιζερ τον Αύγουστο του 2019 2000W. Είμαι ικανοποιώ πραγματικά την ταχείες ποιότητα και την υπηρεσία μηχανών λέιζερ. Ο Gary είναι συμπαθητικός τύπος, μου δίνει πολύ τη βοήθεια στην επιχείρησή μου. Μπορώ 100% να συστήσω τον πελάτη αγοράζω το λέιζερ από την ταχεία επιχείρηση λέιζερ του Ναντζίνγκ.

—— Leon Osmat Amizur

Έψαξα για αρκετό διάστημα και ήρθα σε επαφή με τις τοπ επιχειρήσεις στην Κίνα για την αγορά ενός 50W. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πολλοί από τους ελπιδοφόρο μέρος αλλά σας δίνουν αργότερα αφότου πληρώνετε λιγότερων. Ανά παράδειγμα, αγοράζετε ένα 50W αλλά μέσα της μηχανής είναι ένα 30W ή μια παλαιά χρησιμοποιημένη έξω πηγή λέιζερ. Με το ταχύ λέιζερ αφότου έλεγξα τα έγγραφά τους, ήμουν εντυπωσιασμένου.

—— Caretta Andrea

Αγοράζουμε το πρώτο λέιζερ ταχύτητας χαρακτηρίζοντας το έτος μηχανών το 2009, ικανοποιούμε πραγματικά την ποιότητα λέιζερ. Ο κ. Gary παρέχει τη μεγάλη τεχνική υποστήριξη σε μας, ακόμη και μηχανή από το χρόνο εξουσιοδότησης. Ο κ. Gary παρέχει ακόμα τα ελεύθερα ανταλλακτικά σε μας. Πραγματικά αγοράζουμε πιό έπειτα 10 σύνολα λέιζερ από την ΤΑΧΕΙΑ επιχείρηση ΛΕΙΖΕΡ μετά από 10 έτη. Ελπίδας μέλλον Speedy Laser Company επιχειρήσεων καλά.

—— Andres Garza

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Ταχεία Co. τεχνολογίας λέιζερ του Ναντζίνγκ, ΕΠΕ, επαγγελματικός κατασκευαστής λέιζερ στην Κίνα πάνω από 15 έτη. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου του λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, τέμνουσα μηχανή λέιζερ, μηχανή συγκόλλησης λέιζερ.

   

  Η διεύθυνση επιχείρησής μας: ΝΟ 24 δρόμος Xuefu, Ναντζίνγκ νέο & ζώνη υψηλής τεχνολογίας, πόλη του Ναντζίνγκ, Κίνα. 210032.

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

 • OEM / ODM

  Η ταχεία Co. τεχνολογίας λέιζερ του Ναντζίνγκ, ΕΠΕ κρατά τη μακροπρόθεσμη και καλή συνεργασία με τις διάσημες επιχειρήσεις λέιζερ στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ιταλία και τα εσωτερικά ιδρύματα λέιζερ. 

   

  Τα προϊόντα μας είναι υιοθετούν το πιό προηγμένο σύστημα ικανότητας και λειτουργίας σε όλο τον κόσμο. Όλοι ο cOem & ο ODM arealways πολύ καλωσορίζουν!

   

   

  COem & υπηρεσία ODM:

   

  Θα επιβεβαιώσουμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της προδιαγραφής, την ασφάλεια, το κ.λπ. πριν από την παραγωγή που ασφαλίζει εκεί δεν είναι πρώτο λάθος.
  Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να σιγουρευτούμε την ποιότητα των προϊόντων με τον έλεγχο κάθε σταδίου παραγωγής, επικοινωνώντας με τους περιληφθε'ντες εργαζομένους, να επιθεωρήσουμε κάθε γραμμή παραγωγής, κ.λπ.
  Κατόπιν, μετά από την παραγωγή, θα εξετάσουμε το δείγμα από τα μαζικά αγαθά για σιγουριά που κάθε δείκτης συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου των βακτηριδίων είναι στο αποδεκτό πεδίο.
  Θα μπορούσατε να αισθανθείτε εύκολο και ασφαλές να διαταχτείτε τα αγαθά από μας!

   

  Να ανυπομονήσει να έρθει σε επαφή με σας!

   

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Η ταχεία Co. τεχνολογίας λέιζερ του Ναντζίνγκ, ΕΠΕ, έχει την ισχυρή βάση παραγωγής και Ε&Α. Κάθε χρόνο επενδύστε πιό έπειτα

   

  10,00,000.00 $ για τη νέα τεχνολογία λέιζερ. Η νέα τεχνολογία λέιζερ σημαίνει ότι βάζουμε τη νέα μηχανή λέιζερ στο μάρκετινγκ.

   

  Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Gary

Τηλ.:: +86-18651899782

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.
το gary@speedy-laser.com
Τηλ.::0086-186-51899782
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας βιομηχανικό λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή προμηθευτής. © 2018 - 2021 industriallasermarkingmachine.com. All Rights Reserved.