Τηλ.::
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.

Κάνετε την Κίνα την καλύτερη μηχανή λέιζερ στην Κίνα

 

 

Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγοράζουμε 2 ινών τεμνουσών σύνολα μηχανών λέιζερ από την ΤΑΧΕΙΑ επιχείρηση ΛΕΙΖΕΡ. η πρώτη κοπή λέιζερ 1000W αγοράζει το 2015 το έτος, δεύτερο εγκατεστημένο λέιζερ τον Αύγουστο του 2019 2000W. Είμαι ικανοποιώ πραγματικά την ταχείες ποιότητα και την υπηρεσία μηχανών λέιζερ. Ο Gary είναι συμπαθητικός τύπος, μου δίνει πολύ τη βοήθεια στην επιχείρησή μου. Μπορώ 100% να συστήσω τον πελάτη αγοράζω το λέιζερ από την ταχεία επιχείρηση λέιζερ του Ναντζίνγκ.

—— Leon Osmat Amizur

Έψαξα για αρκετό διάστημα και ήρθα σε επαφή με τις τοπ επιχειρήσεις στην Κίνα για την αγορά ενός 50W. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πολλοί από τους ελπιδοφόρο μέρος αλλά σας δίνουν αργότερα αφότου πληρώνετε λιγότερων. Ανά παράδειγμα, αγοράζετε ένα 50W αλλά μέσα της μηχανής είναι ένα 30W ή μια παλαιά χρησιμοποιημένη έξω πηγή λέιζερ. Με το ταχύ λέιζερ αφότου έλεγξα τα έγγραφά τους, ήμουν εντυπωσιασμένου.

—— Caretta Andrea

Αγοράζουμε το πρώτο λέιζερ ταχύτητας χαρακτηρίζοντας το έτος μηχανών το 2009, ικανοποιούμε πραγματικά την ποιότητα λέιζερ. Ο κ. Gary παρέχει τη μεγάλη τεχνική υποστήριξη σε μας, ακόμη και μηχανή από το χρόνο εξουσιοδότησης. Ο κ. Gary παρέχει ακόμα τα ελεύθερα ανταλλακτικά σε μας. Πραγματικά αγοράζουμε πιό έπειτα 10 σύνολα λέιζερ από την ΤΑΧΕΙΑ επιχείρηση ΛΕΙΖΕΡ μετά από 10 έτη. Ελπίδας μέλλον Speedy Laser Company επιχειρήσεων καλά.

—— Andres Garza

επιχείρηση Νέα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Έκθεση της Ταϊλάνδης Metalex

Έκθεση της Ταϊλάνδης Metalex

[2019-11-20 13:10:44]
Η επιχείρησή μας θα παρευρεθεί στην Ταϊλάνδη Metalex exhibiiton. Ο θάλαμός μας αριθ.: 5D-284 Θα παρουσιάσουμε 3W μας JPT UV λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή και λέιζερ ινών 30W χαρακτηρίζοντας τη μηχανή. Θέση Exhibiton: BITEC Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη Χρόνος έκθεσης: 20ός-24$ος, το Νοέμβριο του 2019. Ευπρ... Διαβάστε περισσότερα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Ευπρόσδεκτος της Αργεντινής πελατών χαρακτηρισμός λέιζερ ελέγχου UV

Ευπρόσδεκτος της Αργεντινής πελατών χαρακτηρισμός λέιζερ ελέγχου UV

[2018-04-13 19:47:29]
Θερμά ο ευπρόσδεκτος πελάτης της Αργεντινής επισκέπτεται την ίνα ελέγχου εργοστασίων & το UV λέιζέρ μας χαρακτηρίζοντας τη μηχανή. Ο πελάτης πολύ ικανοποιεί τη μηχανή μας χαρακτηρίζοντας την ποιότητα. ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1
Nanjing Speedy Laser Technology Co., Ltd.
το gary@speedy-laser.com
Τηλ.::0086-186-51899782
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας βιομηχανικό λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή προμηθευτής. © 2018 - 2021 industriallasermarkingmachine.com. All Rights Reserved.